Ericeira Portugal

Guide til Ericeira, Portugal

Kun 40 minutter kjøring fra Lisboa flyplass ligger europeiske surf-mekka Ericeira. Med en koselig bykjerne, mange restauranter og varierte underholdningstilbud er byen populær blant surfere og livsnytere fra hele verden. Les videre for våre beste tips og triks for suksess i Ericeira.

AKTIVITETER I ERICEIRA

Rett utenfor bykjernen, ovenfor Matadouro stranden finner du Quiksilver Boardriders og deres fantastiske skatepark. Her kan du finne flyten i bowlen, shoppe eller ta pils og en matbit med fin utsikt fra parken til sjøen. I tillegg til utrolig surf, mat og Goodtimes har Ericeira unike sightseeing-muligheter, både i byen og i nærliggende områder.

Vi anbefaler å utforske områdene rundt Ribeira eller gå en tur i åsen fra Foz do Lizandro til Sao Juliao stranden. Kystlandskapet er utrolig vakkert og tilgjengelig for alle som ønsker en landbasert naturopplevelse under surfeturen til Ericeira. I umiddelbar nærhet finner du også kulturelle skatter som Mafra og Sintra.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med vår booking-avdeling eller spør en av våre smilende camp staff. Vi gleder oss til å surfe med deg! :)

the view ericeira

Siste blogginnlegg