surfing sri lanka wave
  • Lapoint
  • Blogg
  • Hvorfor Sri Lanka er stedet å være akkurat nå

Guides

Hvorfor Sri Lanka er stedet å være akkurat nå

Fantastiske surfesteder, paradisstrender, tropisk fantastiskhet og feel-good-stemning fra soloppgang til solnedgang gjør Sri Lanka til et utrolig reisemål. Legg til det faktum at det er høysesong med perfekt vær og flotte bølger, og du får en ordentlig godbit. Sri Lanka er det perfekte stedet å unnslippe vinteren, og det er ingen bedre tid å reise dit enn nå.

Mens 2022 brakte noen utfordringer til Sri Lanka, er alt nå tilbake til det normale. Vi nyter hver dag her i paradis med gjester fra hele verden som bringer sine gode vibber og lidenskap for surfing og eventyr. Vi har også nettopp utvidet vår surfecamp på Sri Lanka med en fornyet ny villa, noe som er veldig spennende! Generelt er stemningen god, bølgene er flotte, solnedgangene gylne og vi ønsker deg velkommen  hit for å ta del i det hele.

Du vil føle at du er en del av Lapoint-familien vår og bli forelsket i stedets skjønnhet, akkurat som vi alle har. For alenereisende er campen vår på Sri Lanka det perfekte valget, siden det virkelig føles som et hjem her i paradis og det er veldig enkelt å bli kjent med andre reisende. De som er nye innen surfing, bør også se sjekke ut Sri Lanka – det er et utrolig sted å lære å surfe med milde bølger, varmt vann og vakre surfesteder innrammet med svaiende palmer og instagram vennlige strender.

Siste blogginnlegg