yogi with bracelets

Nå lanserer vi yogaretreats i Norge!

Utforsk en herlig kombinasjon av yoga, meditasjon, god mat og aktiviteter, og møt nye venner i naturskjønne omgivelser. Lapoint yogaretreats er en unik opplevelse for kropp og sinn som du har glede av videre i livet. 

Lapoint har lang erfaring med yoga retreats og yogatimer på de fleste campene våre rundt om i verden. Nå ønsker vi å dykke enda dypere i yogaens fantastiske verden med yogaretreats i Norge. Hver retreat er satt sammen og ledes av dyktige yogainstruktører med mange års erfaring. Din velvære, både fysisk og psykisk, vil være i sentrum av opplevelsen, og du vil treffe likesinnede mennesker i vakre omgivelser. 

– Vi vil utforske ulike typer yoga, som vinyasa, kundalini, yin og meditasjon. Klassene er inspirerende, morsomme og noen ganger utfordrende, forteller yogalærer Iris Straume, som har ansvaret for yogaretreatene i Norge.

Det handler om #goodtimes for alle

Vi elsker det vi driver med, enten vi surfer, kiter eller praktiserer yoga. Vårt mål er å gjøre disse lidenskapene tilgjengelig for alle, i morsomme og uhøytidelige omgivelser. I yoga og meditasjon handler det ikke om prestasjon, men om det som føles bra for deg og din kropp. Vi ønsker alle aldre, kjønn, nivåer, former og varianter velkomne, og vil at du skal reise hjem med et smil om munnen, og en kropp og et sinn fylt med gode opplevelser.

Idylliske steder valgt med omhu

Lapoint er designet med tanke på sosiale opplevelser og minner for livet – “Good times” er grunnmuren i opplevelsene våre, enten vi surfer, kiter eller praktiserer yoga. Våre yogalokaler er plukket ut for å gi en helhetlig opplevelse av yoga, natur og samhold med likesinnede.

Siste blogginnlegg