2
  • Lapoint
  • Blogg
  • Seks grunner til at du kommer til å elske Sri Lanka om våren

Surf

Seks grunner til at du kommer til å elske Sri Lanka om våren

Sri Lanka har et tropisk klima med behagelige temperaturer året rundt, men mange surfere elsker perioden mars – mai på grunn av bra bølger og færre folk . Du burde definitivt legge til Sri Lanka på bucketlisten og oppleve dette fantastiske landet mens det fremdeles er urørt. Her er seks grunner til at du kommer til å elske Sri Lanka om våren:

Surf!

Sri Lanka er perfekt for en surfeferie om våren, siden forholdene er best i disse månedene. Kysten har færre besøkende enn andre populære surfedestinasjoner, og med mindre folk i vannet er sjansen større for å fange den perfekte bølgen! Mer plass gjør det også lettere for nybegynnere å bli komfortable i vannet og virkelig nyte surfen.

Dra på safari

I Sri Lanka kan du velge mellom en rekke ulike eventyr, men en safaritur er en av de mest spennende. Besøk den berømte Yala National Park i mars eller april, og se dyrene samle seg ved vannhullene i store flokker. Våren er perfekt for spotte dyreliv, siden du vil se flere dyr på et sted – så bli med på vår dagstur fra campen! 

Gåturer i Hill Country

Sri Lankas unike teplantasjer kan du ikke gå glipp av! Fra april er plantasjene spesielt frodige, noe som gjør våren til et en perfekt tid for vakre gåturer i Sri Lankas Hill country.

Besøk storslåtte Sigiriya

Sigiriya kan på mange måter sammenlignes med Machu Picchu – en gammel festning gjemt på toppen av et stort fjell og med en fantastisk utsikt. Å klatre til toppen er lettest i bra vær, og en solrik dag gjør utsikten fra toppen enda bedre! Husk å ta med kameraet ditt – her er du garantert noen fantastiske bilder.

Opplev de fantastiske strendene

Mars-april er en fin tid å utforske landets vakre strender. Nyt tropiske dager uten turistene som høysesongen bringer med seg, og få en liten flik av paradis for deg selv. Husk å besøk den fantastiske Dalawella-stranden, som er kjent for sin palmehuske – den ligger bare 15 minutter fra campen vår i Ahangama.

Bli med å feire Singalesisk nyttår

Feir nyttår med de lokale og få en helt autentisk opplevelse! I år finner feiringen sted den 14. april, og dette er en perfekt mulighet for å se Sri Lanka komme til live. Fyrverkeri, fester, barn som leker i gatene og spennende mat overalt skaper en magisk atmosfære du ikke kan gå glipp av!

Siste blogginnlegg