surf spot guide denmark

Guides

Surfing i Danmark - spot guiden

Surfing i Danmark er noe de fleste Skandinaviske surfere de siste årene har hørt om, men for mange er det fortsatt et ukjent territorium. Vi satte oss ned med Mor Meluka, en dansk surfer som bor i Klitmøller og som ga oss solid informasjon på de beste surfespottene i Danmark.

Området “Thy” på nordvest-kysten av Jylland er hvor du finner 90 % av de beste surfespottene i Danmark. Dette er kun en båt og/eller biltur unna Oslo, Gøteborg og København. Den vanligste måten å komme seg dit på er ved å ta med bilen på fergen fra enten Oslo eller Gøteborg og til Hirtshals, og så kjøre 1,5 time ned til surfeområdet.   Vi har laget en mini-guide til surfing i Danmark så du kan få en bedre forståelse for hvor du bør dra, hvilke spotter som fungerer når og hvordan du kommer deg dit.

oliver hartkopp surfing

Guiden ble laget i samarbeid med Cold Hawaii Surf Camp, se den fulle spot-guiden her: www.coldhawaiisurfcamp.com/spot-guide   Neste uke skal vi ha et intervju med Mor Meluka som ga oss disse tipsene. Han er en av de beste surferne i Danmark, driver sin egen surfebutikk, shaper surfebrett og mye mer. Følg med!  

Siste blogginnlegg