Bali road on the top of the jungle mountain
  • Lapoint
  • Blogg
  • Våre beste grunner til å reise til Bali på våren

Surf

Våre beste grunner til å reise til Bali på våren

Våren er lavsesong på Bali, noe som betyr færre folk på stranden, i vannet og på populære steder og aktiviteter. Med mer plass og færre køer har du muligheten til å få en liten flik av paradis for deg selv.

Skjem deg bort

Hvis du er på utkikk etter massasjer, spa-behandlinger eller bare en avslappende dag ved bassenget, er resorter som Head, Ku De Ta, The Lawn og Finn’s Beach Club perfekte oaser for å senke skuldrene og ta livsnytingen til et nytt nivå. Vanligvis er disse stedene ganske busy om sommeren, men om våren kan du nyte en mer chilled vibe.

Utforsk øya

Selv om vi elsker sør- og østsiden av Bali, er det også vel verdt å ta turen nordover. I Ubud, Singaraja, Buleleng og Menjangan kan du utforske vakre templer, fantastiske utsiktspunkter og storslått natur. Generelt finner du mye færre turister i disse områdene, og spesielt om våren. Dette gir deg følelsen av å være en ekte eventyrer og muligheten til å nyte en liten flik av paradis for deg selv. Lei en scooter og dra dit vinden fører deg!

Oppdag yoga

Hvis du utforsker øya med scooter, er det perfekt å legge pausen til en av de mange yoga-studioene på Bali. Strekk ut etter en lang reise og nyt den roligere siden av Bali. Med færre folk i vårmånedene kan du velge klasser uten å måtte booke på forhånd. Kombiner dette med yogaklassene vi tilbyr på surfecampen vår på Bali, og du er garantert at surfemusklene blir tatt godt vare på.

4. Jakt på fossefall

De majestetiske fossefallene på Bali er i verdensklasse, og vi anbefaler spesielt Tegenungan, Gitgit og Sekumpul. Etter regnsesongen er fossefallene på sitt vakreste, noe om gjøre våren til en perfekt tid for å utforske dem.

5. Opplev rismarkene

De irrgrønne rismarkene og verdensberømte ris-terrassene i Tegallalang er spesielt frodige om våren. Legg ut på eventyr tidlig om morgen, ta med deg en morgenkaffe og se hvordan soloppgangen maler rismarkene gylne – vi lover deg en magisk atmosfære.

Bonus: Surfing

Kombinasjonen av færre folk i vannet og mange bra bølger og fanget, gjør våren ideell for å besøke surf campen vår på Bali. Det er gode forhold for å lære å surfe på Bali året rundt, men våren er en spesielt bra tid siden du finner bra bølger på begge sider av øya; fra from Kuta beach, Legian beach, Canggu beach, Sanur, Nusa Du til Uluwatu, Bingin, Dreamland og Bukit Peninsula. Bli med på et surfe-eventyr med oss, vi gleder oss til å dele Bali-opplevelsen med deg!

Siste blogginnlegg