Road in Hoddevik, Norway
  • Lapoint
  • Blogg
  • 7 grunner til å besøke vår camp i Hoddevik, Norge

Guides

7 grunner til å besøke vår camp i Hoddevik, Norge

Når du tenker på surfing, kan steder som Bali eller Costa Rica være det du tenker på. Men visste du at Norge har fantastisk surfing? Surfing i Norge er kanskje noe du aldri visste var mulig, så det kan komme som en overraskelse at du kan finne flotte bølger omgitt av fantastisk natur i Hoddevik, en skjult surfeperle. Her er våre viktigste grunner til å reise til surfecampen vår i Hoddevik i sommer.

Søndag 19. juni åpnet vi surfecampen for sommersesongen og er mer enn klare for å fange de nordiske bølgene igjen! Denne sommeren ønsker vi å fylle dagene med opplevelser, fotturer og selvfølgelig; surfing. Er du klar for å starte sommersesongen med oss? Velkommen til Hoddevik!

Hvor er Hoddevik?

Surfecampen vår er i Hoddevikbukta. Denne lille landsbyen ligger på Stadlandet, Norge. Det er en vakker bukt på vestkysten av halvøya Stadlandet omgitt av høye fjell. Omtrent ni timers kjøretur fra hovedstaden Oslo.

Topp 7 grunner til å besøke vår surfecamp i Hoddevik

Vi tok en prat med Katrine Ødeskaug, destinasjonssjefen og en av surfeinstruktørene på campen vår i Norge. Sammen med henne lister vi våre syv beste grunner til å besøke campen i sommer.

Hva er det beste med surfing i Norge?

– Jeg tror det beste er at det er bærekraftig å reise med bil/buss i eget land og mange surfeplasser har et relativt tomt og nybegynnervennlig utvalg. Hoddevik har utrolige små og morsomme softtop- og longboardbølger om sommeren, som er perfekt for å tulle rundt i vannet med vennene dine, sa Ødeskaug. Vil du vite mer om vår surfecamp i Hoddevik? Sjekk den ut her.

Siste blogginnlegg