Teambuilding og konferansereiser

Test ut surfelivet sammen med kolleger for en langhelg i solrike Portugal.

HVORFOR SURFE I PORTUGAL?

Siden 2008 har vi hjulpet mange bedrifter å lage en unik og minnerik, likevel rimelig, tur for sine ansatte her til Portugal. Å bytte ut kontorstolen med et surfebrett for en langhelg, å kjenne på den avslappede livstilen her i havgapet til Atlanteren, det er den beste teambuilding aktiviteten som finnes, syns hvert fall vi. Portugal tilbyr alt fra skjønt klima, smakfulle delikatesser og herlige bølger.

KONTAKT OSS

Kontakt vår hyggelige medarbeidere som vil hjelpe deg med planleggingen av din ideelle firmatur. I Portugal kan vi ta imot grupper fra 8 og opp til 100 gjester. Vi vet at ingen firmatur er lik, og nettopp derfor vil vi sørge for å lage en uforglemmelig surfetur for deg og dine kolleger.

START PLANLEGGINGEN

Vi ønsker firmaer velkommen til oss fra mars til mai og september til november. Da er temperaturen fremdeles varm og mild og bølgene på sitt aller beste. Dette er også perioden vi har kapasitet til å ta imot større grupper.

  • Bo på vår komfortable camp i Ericeira, Quinta Lizandro, og velg mellom fellesrom eller dobbeltrom. Quinta Lizandro har havutsikt og gådistanse til både stranden og byen. På campen finner du alt du trenger: basseng, volleyball-bane, ping-pong, skatebowl, utendørs treningsstudio, soldekk, bar og wifi.

Surfepakke

 

Langhelg (torsdag til søndag) pakken inkluderer:

 

Transport tur/retur Lisboa flyplass

3 overnattinger

3 frokoster

3 dager med surfeutstyr

2 surfeleksjoner x 2 timer

Transport til surfespots

1 yogatime

Organisering av aktiviteter

 

Pris på forespørsel

Området rundt Ericeira er det eneste World Surf Reserve i Europa, og er derfor perfekt for grupper som ønsker å oppleve det som betegnes som Europas surfe Mekka. Her finnes bølger til alle, fra helt nybegynner og oppover.

  • Ericeira har også et livlig uteliv, idylliske gater og restauranter som tilbyr fantastisk sjømat. Dette kombinert med våre aktiviteter vil holde alle i gruppen opptatt også på land. En familiedrevet vingård befinner seg like i nærhetet og en dagstur til Lisboa er bare 40 minutter unna for dem som ønsker shopping og sightseeing.

    Frokost serveres hver morgen på campen og består av en frokost buffet med müsli, yoghurt, frukt, egg og diverse pålegg, ferskt brød, friskpressa appelsinjuice og masse kaffe. Vi organiserer også lunsjer og middager etter deres ønske, enten dere ønsker hjemmelaget mat som vi serverer på campen eller på våre favorittrestauranter i byen.

Er du kjent med kravene en firmatur trenger for å bli betraktet som en fradragsberettiget kostnad? Vi anbefaler deg å kontakte din lokale skatterådgiver for hva slags regler som gjelder for ditt. Vi vil så klart hjelpe å tilpasse turprogrammet for at dere oppfyller disse kravene.

Vi organiserer ikke booking av flybilletter siden det vanligvis blir rimeligere å booke dette på egenhånd. Sjekk ut TAP og Norwegian for direktefly fra Oslo, Stockholm og København. Vi anbefaler å fly til Lisboa, herifra er det kun en kort 30 minutters kjøretur til Ericeira. Vår hyggelige vertskap vil ønske dere velkommen på flyplassen og kjøre dere til campen.

Drop-in yogaklasser: Hver uke tilbyr vi en variert timeplan med drop-in yogaklasser som er tilgjengelig for alle gjester på Quinta Lizandro.

Vi storkoste oss, og det er bare glis rundt munnen på alle her. Full score fra oss

Joakim Swartling, EIE

Eksempel på program

Dag 1

 

TORSDAG

17:00 Ankomst Lisboa flyplass

18:30 Velkomst drink på camp

20:00 Middag i byen

20:30 Nyt havutsikten med solnedgangen

 

Dag 2

 

FREDAG

08:30 Frokostbuffet

10:00 Surfeleksjon #1

12:30 Lunsj på lokal restaurant

15:00 Yoga på campen

20:00 Avslappet kveld og middag

22:00 Vår staff vil bli med på en drink i byen og vise frem de beste utestedene

Dag 3

 

LØRDAG

08:30 Frokost buffet

10:30 Surfeleksjon #2

12:30 Lunsj på stranden

14:30 Tur til vingård eller Lisboa

20:00 Sunset BBQ

23:00 Bli med til byen for en fest og live musikk

Dag 4

 

SØNDAG

08:30 Frokost buffet

09:30 Avslapning før avreise

11:00 Utsjekk og transport til flyplassen

13:00 Flyavgang

 

KONTAKT oss

Utforsk mer sammen med gruppen og la oss ta oss av organiseringen og planleggingen. Vi sørger for at dere kommer til å ha en av deres livs beste opplevelser.

For alle generelle spørsmål, vennligst kontakt: info@lapointcamps.com

Kontakt gruppeansvarlige i Lapoint direkte fra ditt land, og vi kommer tilbake til deg så raskt som mulig:

  •  

Sverige og International: Mikael mikael@lapoint.se

Danmark: Lasse lasse@lapoint.dk 

Norge: Kristina kristina@lapoint.no