Treningsferier i utlandet

Føl og opplev en uke fylt med fantastisk trening i elementene langs den spektakulære Atlanterhavskysten i Portugal.

TREN MED OSS I PORTUGAL

Våre treningspakker er skreddersydd for CrossFit-grupper, treningssentre og personlige trenere som ønsker å organisere aktive og unike gruppeturer. Vi har et fullt utstyrt utendørs treningsområde med stor kapasitet, og i tillegg basseng, yoga, massasje samt mange andre fasiliteter og aktiviteter. Alt dette gjør campen vår i Portugal til en unik destinasjon for treningsturer, hvor alt er godt tilrettelagt. Gjennom treningspakkene våre skaper vi minner for livet for aktive gjester fra hele verden, hvor de får kombinert treningen med ekte surfestoke i fantastiske omgivelser.

SÅNN KOMMER DU IGANG

Vi hjelper deg med å komme i gang og gir all informasjonen du trenger for å presentere et godt tilbud for gruppeturen. Deretter vil våre dyktige og dedikerte kollegaer hjelpe deg videre gjennom planlegging- og bookingprosessen, med mål om å skape en uforglemmelig reise og opplevelse for gruppen din. Finn ut mer om våre spennende muligheter nedenfor og ta kontakt for komme i gang med planleggingen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

 

Veldig bra treningsmuligheter i solen for grupper, nær stranden og masse muligheter for andre aktiviteter også foruten surfing som såklart er helt konge!

Coach Raymond

PLANLEGG TRENINGSTUREN

  • TRENINGSPAKKE 

EKSEMPEL PÅ UKE:

 • -Transport til og fra Lisboa flyplass/med retur
 • -7 overnattinger på campen
 • -Variert og sunn frokostbuffet hver morgen 
 • -5 luncher servert på campen
 • -4 middager på camp
 • -2 surfeleksjoner x 2 timer, surfeutstyr inkludert
 • -Organisering av sosiale og kulturelle aktiviteter iløpet av uka
 • -Fri tilgang til utendørs gym for deg og din treningsgruppe (sett inn ditt treningsprogram her)

Pris på forespørsel

 

Standardpakken inkluderer alt du trenger for en fantastisk tur. Legg til treningsprogrammet for dine medlemmer og du har en komplett ukespakke! Dere vil ha fri tilgang til utendørs gym og treningsutstyret på campen. Ønsker dere å inkluderer flere aktiviteter? Flere surfekurs, utflukt til lokal vingård, treningstime på lokal CrossFit box eller militærbasetrening? Null problem, vi vil organisere dette!

OVERNATTING OG OPPHOLD

 

Velg mellom overnatting i dobbeltrom eller twin, standard dorms med køysenger eller dorms med havutsikt med enkeltsenger. Alle soverom er delikate og romslige med privat baderom. Sjekk ut campen her!

PROMOTÉR DIN TRENINGSTUR

 

For oss er det viktig at du er motivert til å promotere turen for dine medlemmer, derfor belønner vi din innsats i forhold til hvor mange som deltar på turen. Vi kan derfor tilby deg og trener nr. 2 hver sin gratispakke når dere når 14 bookinger. I tillegg hjelper vi med følgende:

 

      Skreddersydde plakater og flyers til turen

      Informasjon, bilder og videoer til bruk på egne sosiale medier og markedsføring

      Regelmessig oppfølging via email og telefon

      Enkel booking og betalingsprosedyre via vårt online bookingsystem

      Deltakerlister og betalingspåminnelser håndteres direkte av oss

   • FAQ

   • -Hvor mange personer må melde seg på for å kunne gjennomføre turen?

For å tilby treningspakken trengs minimum 14 påmeldte til turen

 •  
 • -Når bør vi starte planlegging og promotering?

Start så tidlig som mulig. Vi anbefaler at du begynner å planlegge turen deres minimum 4 måneder før avreise for å gi alle mulighet til å sette av tid til uka, glede seg og booke gode fly.

 •  
 • -Hvor begynner jeg?

Kontakt post@lapoint.no. En av våre gruppeturansvarlige vil snart ta kontakt med deg. Vi vil gi deg all nødvendig info for å komme igang med turplanene!

 •  
 • -Inkluderer Lapoint fly i pakken også?

Vanligvis inkluderer vi ikke fly i pakken fordi det lønner seg å booke på egenhånd. Kontakt flyselskapene direkte for å få et gruppetilbud direkte eller sjekk ut momondo.no. Vi vil uansett være behjelpelige med å finne de beste flyrutene for din uke. KONTAKT

Legg inn dine ønsker for turen så du som turleder kan oppleve mer sammen med gruppa og la oss ta oss av resten av planleggingen. Vi vil sørge for at dere vil ha deres beste treningstur sammen med oss! Kontakt oss på post@lapoint.no

Vi ser frem til å høre fra deg.