Surfcamp Canggu, Bali

Vår surfcamp i Canggu er himmelen for deg som ønsker en ferie med rå surf, et mangfold av restauranter og kafeer og et hipt surfemiljø. Campen ligger i fantastiske omgivelser i et tradisjonelt område, og har kort avstand til noen av de beste bølgene på Bali.

Surfeferien i Canggu

Canggu består av flere mindre landsbyer og har en livlig atmosfære. Du vil føle at du er i landlige omgivelser selv om du bare er en kort scootertur unna de mer livlige områdene. Trendy Seminyak er heller ikke langt unna og her finner du flere restauranter, butikker, barer og spa. Vi mener dette er den perfekte setupen: utrolige omgivelser og fantastisk surf, samtidig som du får muligheten til å nyte shopping og nattelivet hvis du ønsker det.

Surf, chill og nye venner

Vi mener at enhver surfetur bør inneholde et par essensielle ingredienser, men viktigst er å kunne dele opplevelsen med nye og gamle venner. Du vil derfor se at campen er perfekt for dette, med flere sosiale aktiviteter i løpet av uka hos oss. Gled deg til yoga, volleyballturneringer, mye moro i bølgene og felles middager sammen med andre glade “campere”. Ønsker du å surfe 24/7 og legge egne planer er dette selvsagt helt opp til deg. Surfeferien på Bali byr på mange unike opplevelser og noen å dele dem med uansett. Du vil alltid føle deg hjertelig velkommen på surfcampen i Canggu.


Canggu på film

Camp life in Canggu

Being a camp manager in Canggu

#Goodtimes in Bali

Bali surf spot guide

A day surfing with guest Ane Gyllstrøm at the Level 3 course in Bali

Surfepakker i Canggu

Canggu er hjem til noen helt fantastiske bølger, og vi kjører hver dag til det området som har best bølger. Du kan regne med at Bali byr på nydelige forhold for alle type surfere. Vårt fokus er hele tiden at du skal ha en lærerik og morsom surfeopplevelse med oss, og kanskje blir også du bitt av en surfebasill som du aldri blir kvitt - akkurat slik vi også ble. Velg den pakken som passer ditt nivå best og utnytt ekspertisen og kunnskapen til våre fantastiske surfeinstruktører.

Fantastisk sted og mennesker!

Mats Thorsen

Overnatting i Canggu

Vår Villa Tugah ligger i et rolig og tradisjonelt nabolag i Canggu, men med kort avstand til både restauranter og uteliv. På surfcampen finner du en haug med ting å gjøre, som volleyballbane, slakkline, to basseng og bordtennis - alt utendørs, så du kan få litt farge mens du slapper av mellom surfekursene.

Villa Tugah

Denne villaen er omringet av risåkre og tilbyr derfor ikke bare gåavstand til restauranter og surf, men også en smak av den lokale kulturen.

Sesong: Hele året
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 18 år

vis

Velg startdato og bestill din reise