HoddevikSurfeskole og Surfutleie

Hoddevik Norway

Hoddevik Surfeskole og Surfutleie

Vår surfeskole i Hoddevik er det perfekte stedet å lære seg å surfe eller å leie utstyr hvis du ikke bor på vår surfcamp. I år kan du forhåndsbooke kurs! Vi har lært både barn og voksne å surfe helt siden 2008. Vi er klare for å gi deg den beste starten på ditt surfe-eventyr!

Surfeferdigheter

Beginner to Intermediate

Vibe

Avslappet

Sesong

Hele året

Bærekraft

CO2-kompensert

HVA KAN JEG FORVENTE?

Lær å surfe i Hoddevik

Forestill deg dette: Krystallklart vann som om du var på en gresk øy, bare at temperaturen er litt kaldere her. Du er i vannet, men du fryser ikke. Våtdrakten vil holde deg varm i timesvis. Nå kommer den, en perfekt liten bølge på vei i din retning.

Du snur surfebrettet og padler med all din kraft til du endelig klarer å stå på brettet for første gang. Omringet av den majestetiske naturen finner du flyten og nyter turen nedover bølgen. Det er en helt unik følelse som ikke kan sammenlignes med noe annet!

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø