Yoga RetreatEriceira, Portugal

Få ny energi med yoga og surf

Majestetisk natur, en dramatisk kystlinje og uendelige strender. Kystbyen Ericeira er en av de stedene som gir deg den ultimate følelsen av frihet. Dette pittoreske paradiset er det perfekte stedet å koble av fra hverdagen og finne ro i kropp og sinn. Med sin positive energi, har Ericeira blitt populært for de som er på jakt etter en alternativ og sunn livsstil. Vår sjarmerende yoga- og surfecamp i Ericeira, Portugal er den ideelle basen for en unik opplevelse - her bor du få minutter fra stranden og omgitt av vakker natur.

Yoga skills

Nybegynner til Avansert

Vibe

Avslappet & Summende

Sesong

Hele året

Bærekraft

CO2-kompensert

COVID19

Informasjon om COVID19

Lapoint har lang erfaring med håndtering av ulike typer av hendelser i verden, og det er viktig at våre kunder føler seg trygge når de reiser med oss. 

De fleste av campene våre er åpne. Vi følger nøye med på utviklingen ved hver destinasjon og vi er i kontakt med lokale helsemyndigheter i hvert land vi opererer. Vi følger deres retningslinjer dersom det er et utbrudd av COVID-19 (Coronavirus) i området vi opererer.

For oppdatert reiseinformasjon om COVID19 råder vi deg til å holde deg oppdatert og lese den siste informasjonen på lenkene nedenfor: 

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Maldivene

- Sri Lanka

- Norge

Les mer om hvordan vi håndterer COVID19 her

Hva kan jeg forvente?

Lev i øyeblikket

På surfe- og yogaretreatet vårt i Portugal starter vi dagen med en yogaklasse. Kom i kontakt med ditt indre jeg gjennom yoga, pranayama og meditasjon. Etter timen nyter vi en herlig frokostbuffet med et stort utvalg av smakfulle og sunne godbiter.

Så er det klart for dagens surfetime. Føl deg i ett med naturen, og praktiser mindfulness og fokus i et nytt element. På ettermiddagen kan du utforske det vakre området rundt Ericeira, henge på campen, bli med på en ekstra yogaklasse eller unne deg en massasje.

Under oppholdet ditt har du også muligheten til å bli med på ulike dagsturer, blant annet til sjarmerende Lisboa. På kvelden samles over gode samtaler toppet med en av Portugals vakre solnedganger.

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø