Kurs LevelsLapoint Surfekurs
lapoint surf courses surfcamp

Level 1 - Nybegynner surfekurs

Dette kurset er for nybegynnere som ønsker å lære eller repetere de grunnleggende ferdighetene på en trygg og morsom måte: lære grunnleggende surfe ferdigheter, bli komfortabel i sjøen, fange bølger i hvitvannet og starte å gjøre svinger.

Teori

A deeper understanding

Når man kombinerer praksis med teori forstår man bedre hvorfor teknikken er som den er, og det blir da også lettere å lære og utvikle ferdighetene videre.

Surfingens historie

Vi lærer deg om hvor og hvordan alt startet, og gir deg innsikt i forskjellige typer brett og hvordan de har utviklet seg med årene. 

Surfespråket

Surf-spesifikke fraser og uttrykk.  

Kunnskap om havet

Med utgangspunkt i dine grunnleggende kunnskaper om havet lærer vi deg mer om å lese bølgevarsel, ikke bare for spottene rundt campen, men også hjemme og andre relevante spots. Din evne til analysere bølgevarsel er ekstremt viktig for at du skal være på riktig sted til riktig tid.

Surf sikkerhet, etikette & prioritetsregler

For å hjelpe deg bli mer selvsikker i surfen lærer vi hvor og når du bør padle ut, hvordan gjøre perfekte duckdives, hvor strømmene går, hvor det er best å komme inn til stranden osv. Med denne kunnskapen blir du mer dreven, selvsikker og vil fange mye flere bølger.

Surfeutstyr

I løpet av kurset får du spesifikke tips og tilbakemelding på hva slags brett coachen anbefaler for deg og ditt nivå. Vi har et bredt utvalg brett på campen som du kan teste for å finne din favoritt.

Brettkontroll

Hvordan sitte og ligge riktig på brettet, padle mest mulig effektivt og unngå å skade deg selv og andre.  

Take-off

Lær hvordan du gjør en perfekt pop-up, raskt og trygt.

Surf i hvitvannet

Vi starter med å fange bølger liggende på magen og går videre til å stå på brettet og surfe på bølgene. 

Personlig tilbakemelding

Instruktøren gir deg detaljert tilbakemelding om hva du skal fokusere på, så du vet eksakt hva du bør gjøre for å forbedre deg og oppnå målene i kurset. 

Surfbrett

I dette kurset bruker vi stabile soft top surfebrett og longboard med masse flyteevne slik at det blir lett å padle og fange bølger.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø