Kurs LevelsLapoint Surf camps & surfekurs

Level 2 - Fortsettelseskurs i surfing

Padle ut til lineupen å surfe grønne bølger. Kunsten å velge riktige bølger. Surf sikkerhet og brettkontroll. Ta av til høyre og venstre.

Teori

A deeper understanding

Backing up practice with theory is always a great idea, to understand the why behind actions makes it both easier to remember, and to adapt.

Lineupen

Introduksjon til lineupens skrevne og uskrevne regler. 

Surf sikkerhet, etikette & prioritetsregler

Vi lærer deg om hvordan oppføre seg i vannet, posisjonering for bølger, crowd kontroll, køsystem, hvordan falle og hvor det er best å padle ut uten å være i fare for å skade deg selv eller andre. 

Kunnskap om havet

I dette kurset er du ikke lenger kun på grunna inne ved stranden, men ute i dypere vann hvor bølgene bryter. Derfor lærer vi deg alt du trenger å vite om strømmer, tidevann, bølger og værforhold for å ivareta din sikkerhet i surfen. 

Spot guiding

I løpet av uken vil vår lokale surf instruktør ta deg med til en rekke spots med forskjellige bølger og forhold. Dette vil gi deg innblikk i hvilke spots som funker best ved de forskjellige tidevann, swell og vindretninger slik at du er bedre rustet til å surfe de riktige spottene på de optimale tidspunkt.  

Personlig coaching

Vår erfarne instruktører vil fortelle deg eksakt hva du må fokusere på, og gi deg spesifikke tips om hvordan du kan forbedre surfingen din. 

Surfeutstyr

Det er endeløse muligheter når det kommer til typer surfebrett for ulike typer bølger og ferdighetsnivå. I løpet av kurset vil du lære mer om disse, og du vil også bli gitt muligheten til å prøve noen forskjellige typer brett. 

Vi surfer grønne bølger

Målet for dette kurset er å bli komfortabel når du fanger bølger på egenhånd, tar av og surfer bølger både til høyre og venstre.  

Surfespråket

Lær mer om surfe språket og få en bredere forståelse for sjargongen og kulturen.  

Brettkontroll i lineupen

Videreutvikle din brettkontroll og posisjonering - både på brettet og i lineupen.

Teknikk for å komme gjennom bølgene 

Vi øver på turtle roll og duckdive.

Take-off

Vi finpusser din pop-up for å fange grønne bølger.

Surfbrett

I Level 2 surfer vi som regel stabile brett mellom 7 og 8 fot med gode padleegenskaper som er lette å fange bølger med.

Andre surfcamps

Kurs

Kurs Levels