Kurs LevelsLapoint Surfekurs
lapoint surf courses surfcamp

Level 2 - Litt øvet

Padle ut til lineupen å surfe grønne bølger, kunsten å velge riktige bølger, surf sikkerhet og brettkontroll og ta av til høyre og venstre.

Teori

A deeper understanding

Når man kombinerer praksis med teori forstår man bedre hvorfor teknikken er som den er, og det blir da også lettere å lære og utvikle ferdighetene videre.

Lineupen

Introduksjon til lineupens skrevne og uskrevne regler. 

Surf sikkerhet, etikette & prioritetsregler

Vi lærer deg om hvordan oppføre seg i vannet, posisjonering for bølger, crowd kontroll, køsystem, hvordan falle og hvor det er best å padle ut uten å være i fare for å skade deg selv eller andre. 

Kunnskap om havet

I dette kurset er du ikke lenger kun på grunna inne ved stranden, men ute i dypere vann hvor bølgene bryter. Derfor lærer vi deg alt du trenger å vite om strømmer, tidevann, bølger og værforhold for å ivareta din sikkerhet i surfen. 

Spot guiding

I løpet av uken vil vår lokale surf instruktør ta deg med til en rekke spots med forskjellige bølger og forhold. Dette vil gi deg innblikk i hvilke spots som funker best ved de forskjellige tidevann, swell og vindretninger slik at du er bedre rustet til å surfe de riktige spottene på de optimale tidspunkt.  

Personlig coaching

Vår erfarne instruktører vil fortelle deg eksakt hva du må fokusere på, og gi deg spesifikke tips om hvordan du kan forbedre surfingen din. 

Surfeutstyr

Det er endeløse muligheter når det kommer til typer surfebrett for ulike typer bølger og ferdighetsnivå. I løpet av kurset vil du lære mer om disse, og du vil også bli gitt muligheten til å prøve noen forskjellige typer brett. 

Vi surfer grønne bølger

Målet for dette kurset er å bli komfortabel når du fanger bølger på egenhånd, tar av og surfer bølger både til høyre og venstre.  

Surfespråket

Lær mer om surfe språket og få en bredere forståelse for sjargongen og kulturen.  

Brettkontroll i lineupen

Videreutvikle din brettkontroll og posisjonering - både på brettet og i lineupen.

Teknikk for å komme gjennom bølgene 

Vi vil øve på turtle roll og duckdive avhengig av ditt nivå.

Take-off

Vi finpusser din pop-up for å fange grønne bølger.

Surfbrett

I Level 2 surfer vi som regel stabile brett mellom 7 og 8 fot med gode padleegenskaper som er lette å fange bølger med.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø