Surfecamp og surfeturer med Lapoint

Campene våre rundt hele jorda byr på good times, chill vibe, utadvendte mennesker, unike naturopplevelser og fantastiske surfemuligheter.

Hva er en surfecamp?

For oss er en surfecamp et sted hvor du ikke bare har et flott sted å bo, men også virkelig får følelsen, -den chille viben, og møter likesinnede personer som elsker kulturen rundt surfing. Campene våre kommer som en pakke: et sted å bo, måltider, surfekurs, aktiviteter og fasiliteter – alt i villaer og hus av veldig høy standard, jorda rundt. Vår fantastiske staff på campene lever og puster surf, og vil gjøre alt de kan for at du har et herlig opphold hos oss. Når det er sagt: det er alltid opp til deg hva du vil gjøre mens du bor hos oss (så lenge du følger campreglene), så ikke føl at du må følge alle program og tidsskjemaer.

campene

Vil du ha kalde eller varme surfeforhold? Ørken eller tropisk klima? Storbyliv eller en øde øy? Vi har alt. Campene våre i Bali, Sri Lanka, Norge, Portugal, Marokko og Costa Rica har alle et lokalt preg over seg, og kan tilby både høy standard og følelsen av å besøke en ny kultur. Campene har også forskjellige rom, fasiliteter og sosiale aktiviteter slik at du kan velge den som ser best ut i dine øyne og for din tur.

Hva du kan forvente deg

Lapoint kan love en yrende atmosfære, masse av surf og at du kommer til å møte mange hyggelige mennesker. Dette er hva vi garanterer – resten er opp til deg. Noen ønsker å tilbringe all tid i vannet, mens andre benytter muligheten til å slappe av eller prøve andre aktiviteter. Det er mange ting du kan gjøre på de forskjellige campene så vi lover at du kommer til å ha det helt knall hos oss. Hver destinasjon har en “local flavor” med unik kultur og flotte ansatte.

Fantastisk sted, fantastiske instruktører, fantastisk natur, fantastiske bølger, fantastisk liv! :-)

Tina Borge Kvalsvik

Destinasjoner