Lær deg surfe - Nybegynnerkurs

- Lær det grunnleggende om surfing
- Fang bølger jevnlig
- Bli komfortabel i bølgene

Hvem er dette kurset for?

  • Dette kurset er for deg som aldri har surfet før, eller som ikke har surfet på en stund og vil gå gjennom det grunnleggende nok en gang. Vi kommer til å gi deg en motiverende og morsom introduksjon til surfing, og dele gleden når du fanger dine aller første hvitvannbølger. Våre flinke instruktører kommer til å passe på at du utvikler deg og at du fanger så mange bølger som mulig, samtidig som et stort fokus også er å ha det så morsomt som mulig mens vi lærer.

Hva kommer jeg til å lære?

 • Vi kommer til å gå gjennom veldig grunnleggende teori og teknikkene du trenger for å gjøre alt fra å bære brettene til å fange bølgene. Målet for instruktørene er å skape en motiverende læringsarena hvor du lærer så mye som mulig i løpet av oppholdet hos oss. Sluttresultatet vil være at du klarer å fange små hvitvannsbølger helt alene.Inkludert

Hva slags bølger kommer jeg til å surfe?

 • Du kommer til å surfe enkle, små hvitvannsbølger på sandstrender og enkle rev hvor du kommer til å ha en trygg og komfortabel opplevelse og introduksjon til surfing. Instruktørene kommer til å velge den delen av stranden som er best egnet for ditt nivå og hjelpe deg mens du fanger dine aller første bølger.

Inkludert teori

  • Surfehistorie
   Du kommer til å lære hvor det hele startet, de forskjellige typene surfebrett som finnes og hvordan de har utviklet seg gjennom årene.
  • Havforståelse
   Vær, bølger, strømmer, forhold, tidevann og hvordan alt virker er ting du må vite når du skal lære deg å surfe. Vi vil også gå gjennom hvordan bølger formes og hvilke som er best for nybegynnere.
  • Surfeuttrykk
   Lær surfespråket og hva slags ord og uttrykk du må kunne for å kommunisere godt i surfen.
  • Sikkerhet og etikette i surfen
   Vi kommer til å gå gjennom hvordan du skal oppføre deg i vannet, hvordan du skal forholde deg i forhold til andre surfere, hvor du skal gå inn og ut igjen osv.
  • Surfeutstyr
   Du vil få en introduksjon av alle typer surfeutstyr; surfebrett, finner, leash, våtdrakt, støvler, voks osv. Vi kommer også ta en titt på de forskjellige delene av surfebrettet.
  • Brettkontroll
   Hvordan posisjonere deg selv på brettet, paddle, håndtere brettet, sitte på brettet og generelt hvordan du skal håndtere surfeutstyret uten å skade deg selv eller andre surfere.
  • Take-off-teknikk
   Lær hvordan du skal gjøre en perfect pop-opp (reise deg opp på brettet). Du kommer også til å lære når du skal gjrøe pop-oppen, slik at du fanger bølgen og ikke bare synker gjennom
  • Surfe hvitvannet
   Vi starter alltid med å fange bølger mens vi ligger på magen for å kjenne kraften bak bølgen, og så gradvis bevege oss opp til å stå oppreist på bølgen.
  • Individuelle tilbakemeldinger
   Instruktøren vil raskt se hva du trenger å jobbe med og hjelpe deg med å fange bølgene og dukke unna de vanligste feilene nybegynnere gjør.

FAQ

Jeg har aldri surfet før, kan jeg bli med på dette kurset?
Ja, dette kurset er satt sammen for å tilby noe til de som aldri før har surfet eller holdt i et surfebrett, eller de som kun har prøvd det er par ganger.

 

Er det mulig å være med på dette kurset selv om jeg har deltatt på dette eller andre surfekurs tidligere?
Ja, det er alltid mulig å være med selv om du har surfet før. Det kan være greit å friske opp i gamle kunnskaper og starte med å få inn det grunnleggende en gang til.

 

Jeg har ikke eget surfeutstyr, kan jeg fortsatt bli med?
Ja, vi kommer til å stille med det du trenger for surfekurset på hver destinasjon. Noen ganger vil dette betyr surfebrett og våtdrakt, andre ganger surfebrett og en tynn trøye.

Destinasjoner

Velg startdato og bestill din reise

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.