Surf coaching in Fuerteventure

Guides

Hvordan forbedre surfingen din gjennom coaching

Uansett om du er nybegynner, middels eller avansert surfer; å ha en god instruktør kan være en virkelig fantastisk måte å forbedre surfingen på. Her vil du se hvorfor surfecoaching er noe du bør vurdere for å heve nivået ditt. Du får også en sniktitt på hvordan vi driver med coaching her på Lapoint!

Å gå ut i havet alene kan være en stor opplevelse, bare du, det fantastiske havet og naturen rundt. Men det kan også være farlig og frustrerende, og en mye vanskeligere måte å forbedre seg på enn om du ville gå i vannet med en instruktør eller erfaren venn.

Surfing med en coach er den beste måten for nybegynnere å lære å surfe på, men å få hjelp fra en coach vil hjelpe selv den mest erfarne surferen. Så det å ha en surfecoach kan være nøkkelen til å forbedre surfingen, uansett nivå. Med hjelp fra vår globale surf manager, João Durão, skal vi se nærmere på det!

Hvorfor bør du ha en surfecoach for å hjelpe deg til å bli bedre til å surfe?

– God coaching er viktig for din forbedring og utvikling som surfer, idrettsutøver og til og med som person. Det vil tillate deg å få en treningsetikk, og lære hvordan du kan være ansvarlig, ydmyk, fokusert, engasjert og motivert i surfing så vel som i ditt daglige liv. Selv de beste surferne som Gabriel Medina, John John Florence og Kanoa Igarashi har trenere. Så tro aldri at du har nådd et punkt i surfingen hvor du ikke trenger råd og veiledning! Vi trenger det alle sammen, sa Durão.

Når du får veiledning fra en mer erfaren surfer vil du også få mange gode tips og triks for å forbedre surfe manøvrene dine.

På campen – Hvordan coacher du surfing på Lapoint? 

La oss være ærlige, det er ikke en lett oppgave å lære å surfe. Det vil være tidkrevende og du vil føle deg frustrert, men det vil være både mye enklere og mye morsommere å lære med en trener på en surfeskole. Og moroa vil bare øke jo bedre og mer selvsikker du blir!

– Her på campene våres tilbyr vi surfekurs på nivå 1, nivå 2, nivå 3 og guiding. På hvert nivå setter vi forskjellige coachingmål i henhold til dine behov og forventninger. Noen surfere kommer til campen vår for å fokusere mest på surfing og andre ønsker å kombinere surfing med å ha det hyggelig. Så vi prøver å tilpasse coachingen vår til deg og gruppens behov og forventninger! Å være trener her er en sann opplevelse, og jeg får leve drømmen om å surfe hver dag mens jeg samhandler med folk fra så mange kulturer, sier Durão.

På alle nivåer av coaching på Lapoint campene vil du lære:

  • Surfeetikett og regler

  • Surfesikkerhet

  • Havobservasjon og bølgevarsel

  • Surfeteknikk og øvelser

– Vi vil alltid prøve å være personlige med våre kunder og gi dem individuell daglig oppfølging og tilbakemelding. Forholdet i gruppene kan endre seg fra destinasjon til destinasjon, men vi kan forsikre deg om at våre erfarne trenere vil gi profesjonell detaljert coaching til alle likt og presist, sier Durão.

Hva er de forskjellige nivåene på kursene på våre surfecamper?

The surf journey

Vil du vite mer om å lære å surfe gjennom coaching? Lær alt om det her, og forhåpentligvis ser vi deg på en av campene våre!

Siste blogginnlegg